Karnıbaharın kızartması güzel oluyor ama ağır oluyor.Bende böyle yapıyorum.Kızartmasına yakın bir tat oluyor.Hemde hafif.Ablam geçen aynı tarifi brokoli içinde yapmış.Onuda denemek lazım.
- Küçük boy karnıbahar
- 1 patates
- 1 havuç
- 2 kaşık yoğurt(sulu)
- 2 kaşık sıvıyağ
- 3 yumurta
- aldığı kadar un
- tuz,pulbiber
- limon
3 yorum:
ben tam bir karnıbahar hastasıyımdır senın tarıınde super sorunuyor en kısa zamanda denemek lazım ellerıne saglık super gorunuyor
kızartmasını çok seviyorum.karnıbahar çok faydalı bir sebze diye duyduktan sonra annem o kadar çok yaptı ki yemesem aklıma gelmez:)
ama böyle yapılmış önüme konsa hayır demem eminim:)
elinize sağlık güzel görünüyor.kaç derecede pişiriyoruz acaba??
Yorum Gönder