Börekten arta kalan hamurlarıda akşam yemeğinin yanına ekmek yerine bunları yaptım.Bizim orda mayasız olanlara bezme derler başka yerlerde bazlama diyorlar.Annem sıkma yaptığı zaman iç harcı bitince kalan hamuru böyle bezme yapar.Arasına sıcak sıcak tereyağ sürüp yemeside çok güzel oluyor...
3 yorum:
bazlama sıcakken arasına tereyağı süreceksin.eriycek miss gibi.
bak yanında kırma zeytin süper olur:))
offf zeynep abla yaa çok acıktırıyorsun beni:))
Ne mutlu bana Kübra zeynep seni acıktırıyorsam.:)))Aynı yerde olsak inanki çağırırdım seni....
ay zeynep ıspanaklı gözlemen harika olmuş kahvaltı yaptım sabah ama bunlar olsa şimdi 2 tane lüplerdim :D
Yorum Gönder